Iscavets - Voeding

‘Vertel me wat je eet, en ik zeg je wie je bent’, is een uitspraak van de in 1755 geboren Franse kok/musicus/historicus/moralist Jean-Anthelme Brillat-Savarin en bevat veel waarheid. Het assortiment voeding voor huisdieren is fenomenaal groot en het is vaak moeilijk om een juiste keuze te maken. Bovendien geven de winkelrekken niet steeds op correcte wijze weer wat de behoeften van een bepaalde diersoort zijn. Nochtans vormt een goede voeding de kiem voor een goede gezondheid. Wij begeleiden u graag in het selecteren van een goede voeding en eventuele andere knabbels.

Een gezonde voeding speelt zeker een rol in de verbetering van de levenskwaliteit van onze huisdieren en in het verlengen van hun levensverwachting.

Dierenartsenpraktijk Iscavets stelt verschillende gamma’s hoogwaardige voeding voor huisdieren ter beschikking:

1. Fysiologische 'Gezondheidsvoeding' voor dieren zonder medische klachten

Dierenartsenpraktijk Iscavets biedt voeding aan die aangepast is aan het levensstadium en de gezondheidsrisico's van uw dier.

2. Medische voeding' ter ondersteuning bij een bepaalde ziekte

Dierenartsenpraktijk Iscavets biedt ook diverse voedingen aan die een belangrijke ondersteuning bieden bij bepaalde ziekten, zoals spijsverteringsproblemen, nierproblemen, leverproblemen, huidproblemen, enzovoort.

DAP Iscavets

Website designed by Designproject.be

Wettelijke vermeldingen |

Privacyverklaring