Iscavets - Team

Dieter Everaert

Dierenarts Dieter Everaert studeerde af aan de universiteit van Gent (Merelbeke) in 2004, optie kleine huisdieren en keuzevak bijzondere diersoorten. Na enkele vervangingen in binnen- en buitenland begon hij eind 2004 met zijn eigen praktijk in Herent, die intussen naar Wilsele verhuisd is.

Reeds in het laatste jaar van de opleiding legde hij zich toe op de bijzondere huisdieren en door het volgen van internationale congressen blijft hij zich hierin verder specialiseren. Naast behandeling van zieke dieren hecht hij ook veel belang aan preventie. Daarom kan u ook voor een gezondheidsonderzoek en voor parasitair mestonderzoek na aanschaf van reptielen of vogels langskomen. Ook voor informatie over aanschaf van exotische dieren en hun verzorging kan u een afspraak maken.

Dieter is ook actief bestuurslid van de werkgroep vogels en bijzondere dieren. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met muziek spelen op diatonische accordeon, gitaar of piano.

Op woensdag is Dieter aanwezig in dierenartsenpraktijk Iscavets om de bijzondere huisdieren (konijnen, cavia’s, fretten, hamsters, gerbils, chinchilla’s, vogels, reptielen en vissen) te verzorgen en op te volgen.

DAP Iscavets

Website designed by Designproject.be

Wettelijke vermeldingen |

Privacyverklaring