Iscavets - Team

Cathy Tourlouse

Cathy is afgestudeerd in 1994 aan de faculteit Diergeneeskunde van Gent. De eerste 9 jaar van haar loopbaan besteedde ze aan zeer diverse opdrachten in binnen- en buitenland. Zo deed ze eerst enige praktijkervaring op in Frankrijk, werkte ze mee aan de varkenspestbestrijding in Nederland en vervolgde toen haar beroepscarrière met vervangingen en met een aantal langer lopende samenwerkingen in diverse praktijken in Vlaanderen. In 2003 besliste ze uiteindelijk om een eigen praktijk als dierenarts op te starten in Overijse.

Cathy is lid van de werkgroepen VDWE (Vlaamse Diergeneeskundige Werkgroep Ethologie) en Management. Door haar bijzondere interesse in katten is ze ook lid van ISFM (International Society of Feline Medicine). Ze volgt regelmatig congressen in binnen- en buitenland.

Naast haar drukke professionele leven is ze moeder van drie basketminnende kinderen die allen ijverig trainen en wedstrijden spelen. Haar partner Marc heeft een bijzondere affiniteit met dieren en is dan ook regelmatig in de praktijk te vinden. Faly de babbelende grijze roodstaart, Kit de bedeesde poes en Taiga de mooiste hond ter wereld vullen het gezinnetje aan. In haar vrije tijd neemt ze graag met haar partner een duikje in het water, met een voorkeur voor de Oosterschelde in Zeeland.

DAP Iscavets

Website designed by Designproject.be

Wettelijke vermeldingen |

Privacyverklaring