Iscavets - Hospitalisatie

Hospitalisatie van de patiënt is noodzakelijk bij elke chirurgische ingreep, zelfs als het een dagopname betreft. Het is immers belangrijk dat het dier in een veilige en warme ruimte kan ontwaken, waar eventuele complicaties snel gedetecteerd kunnen worden.

Hospitaliseren is ook noodzakelijk bij ernstige aandoeningen die herhaalde medische behandelingen vereisen, zoals infuusbehandeling, regelmatig vervangen van verbanden, toedienen van geneesmiddelen, dwangvoeding en natuurlijk een secure opvolging van de toestand van kritieke patiënten.

In het hospitalisatiekwartier beschikken wij over moduleerbare kooien waarvan de grootte kan aangepast worden in functie van de grootte van de patiënt en van diens behoeften. Deze zijn gemaakt uit inox met een afvoergoot om vlot te kunnen reinigen en ontsmetten. Indien nodig kunnen we gebruik maken van een zuurstofkooi. Vanzelfsprekend worden de patiënten steeds gehuisvest op een zachte absorberende ondergrond. We beschikken ook over warmtelampen om bijkomende warmte te geven, infuuspompen om de juiste hoeveelheid vocht toe te dienen, en een wastafel. Voor de poezen gebruiken we feromonen hun stress tot het minimum te beperken. Om de stress te beperken, helpt het ook altijd om een geurtje of vertrouwd speeltje van thuis in de kooi te hebben. En natuurlijk hebben we ook altijd onze handen bij de hand om TLC (tender, love and care) te geven.

DAP Iscavets

Website designed by Designproject.be

Wettelijke vermeldingen |

Privacyverklaring