Iscavets - Aanschaf huisdier

Als je een huisdier wil aanschaffen, kom gerust eens langs om goed door te praten welk huisdier en eventueel welk ras het beste in de huiselijke situatie past. Als je onregelmatige uren hebt, of weinig tijd, is een hond misschien niet de ideale oplossing. Er zijn andere diersoorten die ook een leuk huisdier zijn en die niet noodzakelijk routine en regelmaat behoeven zoals een hond. Woon je op een appartement dan is een golden retriever bijvoorbeeld meestal niet de ideale keuze.

Heb je kids, of komt er veel volk over de vloer, is het temperament van een hond ook belangrijk. Wil je een poes en zal deze niet buiten kunnen, zal je moeten investeren om je woonst poesvriendelijk te maken zodat ze toch aan haar basisbehoeften kan voldoen en niet onder stress hoeft te leven.

Diersoort en ras spelen ook een rol in de kosten die je kan verwachten. De aanschaf van een dier is immers meestal de minste kost. Daarbij voegen zich ook de kosten voor voeding, verzorging en de dierenarts.

Kortom, na een goed gesprek heb je een duidelijker beeld over de aspecten waarmee je rekening moet houden bij de aanschaf van een huisdier en is de kans op teleurstelling kleiner.

DAP Iscavets

Website designed by Designproject.be

Wettelijke vermeldingen |

Privacyverklaring